Tarinamme

Tervetuloa Pizzeria Rivieraan!

1980-luvulta jäi paljon hyvää

Pizzeria Rivierassa Hallikadulla, Keskuspuiston laidalla paistuivat ensimmäiset pizzat italialaisen Pepen reseptien mukaan 5.6.1980. Tuohon aikaan pizzerioita oli koko maassa vain muutamia, ja Raumalaisten onneksi Pepe perheineen päätyi Vaasan ja Jyväskylän kautta länsirannikolle ostamaan tovin Maggiore nimellä toimineen ravintolan. Nimi vaihtui Rivieraksi ja Pepen herkulliset pizzat ja italialainen temperamentti valloittivat Raumalaiset välittömästi!

Keväällä 1998 Pepe päätti myydä jo maankuulun Rivieran. Siitä lähtien Rivieran menestyksestä on vastannut Katia loistavan henkilökuntansa kanssa. Vuosien varrella perheen kaksi lasta ja aviomies ovat myös toimineet mukana yrityksessä. Kovalla työllä, huolella alkuperäisiä reseptejä vaalien on Rivieran maine kasvanut vuosien varrella entisestään. Monen mielestä Rivieran pizzan veroista ei muualta saa!

Pizzapohjamme resepti on täsmälleen sama kuin vuonna 1980

Alkuperäisiä reseptejä

Rivieraan tullaan pääasiassa pizzalle, ja valikoima onkin vuosien varrella kasvanut melkoiseksi. Uusia pizzoja kehitellään, trendejä seurataan ja otetaan harkiten listalle. Vegaanitkin saavat herkutella Rivieran pizzalla. Tärkeintä on kuitenkin vaalia alkuperäisiä reseptejä ja säilyttää esimerkiksi kaikkien aikojen suosituimman Bussola-pizzan maku juuri sellaisena, kuin lukuisat kanta-asiakkaat yli neljänkymmenen vuoden takaa muistavat.

Myös monien himoitsema kirpeä, ruokahalun herättävä alkusalaatti tehdään huolella alkuperäisellä reseptillä, mikä onkin itse leivotun pizzataikinan ohella tarkoin varjeltu salaisuus.

Rivieran perustaja Pepe poseeraa ylpeytensä edustalla

Perusteellinen remontti

Riviera on toiminut samoissa tiloissa koko historiansa ajan. Syksyllä 2014 tehtiin taloyhtiön remontin yhteydessä perusteellinen remontti. Kaikki sisäseinät purettiin, rakennettiin uudelleen ja liitettiin uusi tila ravintolaan. Näin saatiin lisää modernia tilaa, uusi tekniikka sekä käytännöllisyyttä. Perinteitä toki kunnioitettiin ja vaalittiin remontissa - uudessa sisustuksessa säilytettiin seinien parrut alkuperäisillä paikoillaan ja tutut, tukevat tuolitkin entisöitiin uusien rinnalle.

Nyt on kaikki tiptop-kunnossa ja Rivierassa viihtyvät niin asiakkaat, kuin työntekijätkin.

Osoitteemme

Hallikatu 6
26100 Rauma

Soita tai meilaa

Avoinna


Ma-pe 11-21
La 13-21
Su ja pyhät 13-20

Pyydämme tilaamaan annokset viimeistään puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.