Tervetuloa Pizzeria Rivieraan!

 


Pizzeria
Rivierassa Hallikadulla Keskuspuiston laidalla paistuivat ensimmäiset pizzat Italialaissyntyisen Pepen reseptien mukaan 5.6.1980. Tuohon aikaan pizzerioita oli koko maassa vain muutama, Raumalaiset ottivatkin tämän eksoottisen ravintolan heti omakseen - suosio on pysynyt taattuna aina tähän päivään asti, vaikka kilpailevia ravintoloita on vuosien varrella syntynyt useita. Monen mielestä Rivieran pizzan veroista ei muualta saa!


Rivieraan
tullaan pääasiassa pizzalle, mutta ruokalistalta löytyy myös pasta-, ja salaattiannoksia. Viinilistalle on valittu mielenkiintoisia viinejä, jotka sopivat nimenomaan pizzojen ja pastojen seuraksi. Täydet anniskeluoikeudet sallivat myös jälkiruokanautinnon; vaikka espressoa ja grappaa tai Italialaista Amaretto-likööriä! Lapsille tutut ja turvalliset ranskalaiset lihapullien tai nakkien kera ovat saatavilla, ja tietysti ihanat jäätelöannokset! Leikkipaikkakin on, jossa voi vaikka vähän leikisti kokkailla!


Asiakaspaikkoja
Rivierassa on viitisenkymmentä, kesällä lisätilaa tarjoaa viihtyisä terassi.Pizza
on parhaimmillaan juuri uunista tulleena, paikan päällä, mukavassa ympäristössä nautittuna. Joskus on silti paikallaan noutaa pizza kotiin ja nauttia siitä vaikka tv:n äärellä lempisohvalla- hyvältä maistuu sielläkin!


Rivieran henkilökunta on valmiina palvelemaan, TERVETULOA!
(Varaukset ja tiedustelut puhelimitse Rivieraan numeroon 02-822 8991)